Werken bij
Boulder Engineering

Heb jij ervaring in de installatietechniek en ben je ambitieus? Dan is een carrière bij Boulder Engineering wellicht wat voor jou. Wij zoeken regelmatig uitbreiding voor ons team. Op deze pagina lees je meer over werken bij Boulder Engineering en vind je onze actuele vacatures.

 

Deel jij onze passie voor installatietechniek?

Ons team bestaat uit ervaren engineers en projectleiders met een passie voor installatietechniek. Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken we voor diverse opdrachtgevers. Naast de passie voor installatietechniek delen we ook een missie waarin Boulder Engineering dé partner is voor projectmanagers van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw en lichte industrie, als het gaat om het ontwerp, de engineering en het projectmanagement van elektrotechnische installaties. Een uitdagende missie waar we de hulp van ambitieuze professionals goed bij kunnen gebruiken. Dus heb jij ook een passie voor installatietechniek en lijkt het jou wel wat om mee te werken aan onze missie? Lees dan vooral verder en bekijk onze vacatures!

Naar de vacatures

Wat mag je van ons verwachten?

Boulder Engineering biedt je de ruimte om jouw ambities waar te maken. We ondersteunen je waar nodig om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw specialisme. Verder zijn wij een ambitieuze en groeiende organisatie met uitstekende voorzieningen. Je werkt vrij zelfstandig aan diverse opdrachten, maar kunt natuurlijk altijd ervaringen delen met je Boulder collega’s. Wij investeren daarnaast veel in ons netwerk en verwachten hetzelfde van nieuwe collega’s. Afhankelijk van de functie, bieden wij onder andere een auto van de zaak waar ook privé in gereden mag worden en diverse bonussen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Solliciteren
Actuele vacatures

Engineer elektrotechniek

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, accurate en flexibele Engineer elektrotechniek. Het betreft een vaste functie, waarbij je projecten doet voor kleine tot middelgrote installatiebedrijven. Wil je een afwisselende baan als Engineer elektrotechniek dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Wat ga je doen als...

BIM modelleur elektrotechniek

Boulder Engineering zoekt versterking op BIM gebied. Lijkt het jou leuk om in een klein team te werken voor verschillende opdrachtgevers? En heb jij ervaring als BIM modelleur elektrotechniek? Lees dan verder. Dit doe je als BIM modelleur elektrotechniek Binnen het projectteam bestaan jouw werkzaamheden uit het zelfstandig modelleren van de elektrotechnische installaties in het...