Over
Boulder
Engineering

Passie voor installatietechniek

Wij zijn een jonge en no-nonsense onderneming in het midden van het land en bestaan uit een team van ervaren engineers en projectleiders met een passie voor installatietechniek. Naast deze passie delen we ook een missie:

‘Boulder Engineering is dé partner voor projectmanagers van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw en lichte industrie, als het gaat om het ontwerp, de engineering en het projectmanagement van elektrotechnische installaties.’

Voor het uitbesteden van de complete engineering of afzonderlijke werkpakketten

Ons team is de drijvende kracht achter Boulder Engineering. Verschillende teamleden werken al lange tijd samen en deden dit zelfs al voordat zij zich bij Boulder aansloten. Zij kennen elkaar door en door en zijn dus zeer goed op elkaar ingespeeld. Onze mensen zijn zeer ervaren binnen hun vakgebied en bekend met verschillende contractvormen. U kunt er dus op vertrouwen dat het echte vakmensen betreft met een uitgebreid netwerk binnen de installatietechniek.

Gevestigd in Keistad Amersfoort

Onze roots liggen in de Keistad Amersfoort. Hier is Boulder Engineering opgericht door Patrick Beuse en Wybo Jan Haan en nog steeds gevestigd. In eerste instantie richtten wij ons voornamelijk op het werven en detacheren van engineering Professionals. Inmiddels is Boulder Engineering uitgegroeid tot een volwaardig elektrotechnisch bureau binnen de installatietechniek en hebben wij een vast team van multidisciplinaire professionals in dienst om u te ondersteunen bij uw installatieprojecten.

De beloften van boulder:

Betrouwbaar & veilig

U besteedt belangrijke werkzaamheden aan ons uit. Hier gaan wij uiteraard zorgvuldig mee om. Uw projecten zijn bij ons in goede handen.

Goede communicatie

Ons doel is ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Daarom stemmen wij regelmatig met u af over het verloop van de werkzaamheden.

Vakwerk

Onze ervaren engineers hebben een bewezen staat van dienst en gaan voor kwaliteit. U mag dus vakwerk van ons verwachten.

Partnership

U wilt kunnen vertrouwen op uw leveranciers. Boulder Engineering is zo’n partner. U kunt op ons rekenen. Nu en in de toekomst.

Het Boulder Engineering team

Patrick Beuse

Projectleider/engineer

Wietse Jagersma

Senior Engineer

Wybo Jan Haan

Sales

Boulder Engineering inschakelen voor uw project?

Of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wybo Jan Haan via w.j.haan@boulderengineering.nl of bel naar 06 575 44 420. U kunt ook uw gegevens hier achterlaten dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug.

Wybo Jan Haan